TIl deg som er arrangører av sportsarrangementer eller musikkfestivaler.  Dronefoto være et sterkt virkemiddel til videre publisitet rundt arrangementet ditt. Om så det er folkemengder som står klare ved startstreken, terrengsykling i vakre omgivelser, eller tusenvis av publikummere på konsert.
Jeg kan bidra med å gi deg et unikt perspektiv fra arrangementet du arrangerer.
Dersom du er interessert i dronefoto av ditt arrangement tilbyr jeg priser basert på timesats, dagssats eller etter avtale. Enkel bildebehandling er inkludert i prisen.
Back-up garanti med umiddelbar tilgang til bildematerialet tilbys som et tillegg (1. års periode).
Som oppdragsgiver vil du oppnå bruksrett til publisering av utlevert bildemateriale for publisering, men ikke videresalg.
Kjekt å vite
Oppdrag nært flyplasser:
Det er et generelt forbud mot å fly innenfor 5km sonen rundt Lufthavner i Norge. Jeg har god erfaring i samhandling med flytrafikktjenester, og er prekvalifisert for flyging innenfor 5km sonen ved Tromsø Lufthavn (godkjennelse gis før hver flyging).
Verneområder og militære områder:
Det vil ikke gjøres forsøk om å innhente dispensasjon eller tillatelse til å fly i milære områder, eller naturvernområder som ikke tillater droneflyging.
Leveranse:
Resultater og datamengde vil avhenge av faktorer som vær, sikt, beliggenhet, kompleksitet i oppdraget, og eventuell gitt flytid fra flygeledelse.
Operatør-tillatelse

Jeg har vært registrert operatør siden 2016. Alle operasjoner vil foregå i henhold til Åpen Kategori  etter A1, A2 og A3 bestemmelser. 
Det foreligger nødvendig pålagt forsikring som dekker eventuell skade på tredjepart.


Dronevirksomheten har samarbeidsavtale med øvrige stand-in dronefotografer. Dette vil ikke koste oppdragsgiver ytterligere, med mindre supplementerende dronefotografering avtales grunnet eks. geografisk omfang.
Oppdragsgiver informeres om stand-in eller tilleggsfotograf benyttes.
Submit
Thank you!
Back to Top