èn fotograf
til alle dine formål
Fjell-fotograf
Jeg omtaler ofte meg selv som en "fjellfotograf". I dette legger jeg at mitt foretrukne kontor er ute i natur og villmark. Det er en stor glede for meg å fotografere folk i naturskjønne opplevelser, et bilde hvor lokaliteten er viktig. Det kan være konfirmasjonsfoto, bryllup, portretter eller sportsarrangementer kombinert med landskapsfoto. Eller kanskje du bare ønsker å ha med deg en fotograf på en tur?
Les mer om mine tilbud og se mine bilder ved å trykke her
Katastrofe-fotograf
Ingen vil vell ha en katastrofe-fotograf?  I flere år har jeg fått jobbe tett på nødetater- og frivillig redningstjeneste under katastrofe-øvelser og søk- og rednings-trening. Dette er ofte et arbeidsmiljø som krever mye av fotografen med lite rom for å interfere eller påvirke situasjonen.

Bilder fra øvelsene fungerer som sterke virkemidler og kan gi alle involverte en større forståelse av hva som har foregått. I tillegg til videre bruk i din etats opplæringsmateriell og øvrig presentasjon.
Les mer om mine tilbud og se mine bilder ved å trykke her
Freelance fotograf
Som freelance fotograf kan jeg stille for ditt mediehus, eller bistå din virksomhet, med å fange det perfekte bildet som fanger publikums oppmerksomhet. Dette kan være som fotograf til nyhetssaker, sports- og kulturelle arrangement, eller under viktige hendelser.
Les mer om mine tilbud og se mine bilder ved å trykke her
Konsert, teater og festivaler
Du er kanskje arrangør for et arrangement med kjente eller ukjente artister. Som fotograf har jeg mye erfaring med konsertfoto på både store og små arrangementer. Utover det som skjer på scenen har jeg erfart hvor viktig det er å fange publikumet i bildet, følelser og opplevelser.
Les mer om mine tilbud og se mine bilder ved å trykke her